Zoeken naar vakantiehuis 14 personen

vakantiehuis 14 personen
 
Vakantiewoningen Belgite.
Deze volledig gerenoveerde vakantiewoning is gelegen in Oudenaarde en bevindt zich in een rustige straat die uitkijkt op de Koppenberg. Ideaal voor familie. Vanaf 600 / per midweek meer info. Villa ZussEnzo Riemst. Villa ZussEnzo is een groot huis voor 18 personen.
Lastminute vakantiehuizen 14 personen 14 persoons grote vakantiehuizen.
Vakantiehuis 15 personen, Vakantiehuis 14 personen vakantiehuizen last minute, bungalow last minute, vakantiewoning last minute, Vakantiewoning 10 personen. Grote vakantiehuizen in: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakijë, Spanje, Tsjechië, Turkije, USA, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.
Op vakantie met 12 tot 14 personen in een droomvilla in Leglise.
Speelkamer met biljart en home cinema. Op vakantie met 12 tot 14 personen in een droomvilla in Leglise. In dit 4-sterren vakantiehuis vind je alles wat je wilt! Het is de perfecte plek voor een droomvakantie voor jong en oud.
Luxe vakantiehuizen voor 14 personen Boek nu!
De Hoeve 36 personen. Luxe vakantiehuis voor 14 personen in Limburg. Boek een luxe vakantiehuis voor 14 personen in het hart van Limburg. Elk vakantiehuisje wordt getoond aan de hand van het maximaal aantal personen, het aantal slaapkamers, aantal badkamers, plaats en bijzonderheden.
Home.
Rue du Canal. Vakantiewoning te Stavele Alveringem. 32 485 180 372. Vakantiewoning 14 personen. Stavele Westhoek, Ieper, Poperinge, Veurne, Diksmuide, Kust. Rue" du Canal." Ruime vakantiewoning max. 14 personen 2 baby's' gelegen in de Westhoek dichtbij Ieper, Poperinge, Veurne, Diksmuide.
Vakantiehuis voor 12 tot 14 personen Knokke-Heist België ZaligAanZee.
Oudejaar 2018-2019: 500. Dit huis voor 12 tot 14 personen wordt maximaal 120 dagen per jaar verhuurd. Tijdens deze periodes is het huis te huur per weekend, midweek of week. Het wordt enkel verhuurd als de eigenaars zelf niet aanwezig zijn. Uitgeruste strandcabine met service extra te huur op 800m van het vakantiehuis in Blue Buddha Beach Club Knokke-Duinbergen.
Start Vakantiewoning in de westhoek Ten Grenze.
TEN GRENZE is een comfortabele vakantiewoning voor 12 tot 14 personen. De woning ligt pal op de grens met Frankrijk in Abele Poperinge. Het kleine dorpje diende vroeger als grenspost tussen Poperinge en het Franse Steenvoorde en ligt dan ook midden in het prachtige landschap van de grensstreek tussen Vlaanderen en Noord-Frankrijk.
Vakantiehuis Weismes Waimes 14 personen Ardennes Relais.
BE-4950-93 La Grande Ourse. Vakantiehuis Weismes Waimes 14. Cijfer: 8.6 / 10. Ingevulde enquêtes: 5. Het cijfer geeft antwoord op de vraag: Hoe tevreden was u met uw verblijf in het vakantiehuis? Op een boerderij, landelijk. Vakantiehuis Niet vrijstaand. Exterieur vakantiehuis zomer.
Chantemerle Vakantiewoning Namen 14 personen.
Ons vakantiehuis, apart maar toch centraal gelegen in het dorp, is volledig ingericht voor 14 personen. Bijzonder is een groot balkonterras, zuidwest gericht, waar je na een mooie wandeling, fietstocht of een interessant bezoek samen kunt nagenieten. Ontspanningszaal met tafelvoetbal, tafeltennis en golfbiljart.
t Vijfde Gemet Vakantiewoning nabij het Helleketelbos te Poperinge.
t Vijfde Gemet is een nieuwbouw vakantiewoning, uitgerust met alle moderne comfort, die plaats biedt aan 13 personen en 1 kind. De woning is landelijk gelegen in het Poperingse Hoppeland, nabij het grensdorpje Abele en grenzend aan het kunstdorp Watou.
Vakantiewoning Petrus Wittebrood Hoeve in de Vlaamse Ardennen.
Vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen voor groepen tot 14 personen. Site search: Go! Petrus Wittebrood Hoeve. Een authentiek vakantiehuis voor groepen tot 14 personen in de Vlaamse Ardennen. We beiden u een authentieke vakantiewoning, met veel sfeer, ruimte en rust, luxe en kwaliteit.

Contacteer ons