Op zoek naar Vakantiehuis kopen?

Vakantiehuis kopen
 
Vakantiewoning te koop Immo 2dehands.be.
Zoek je een vakantiehuis of een woning in het buitenland? Hier gebeurt het! Je koopt en verkoopt, huurt en verhuurt alle mogelijke immobiliën en terreinen via deze rubriek. Zelfs een bos, een vijver of een weide wisselt hier al eens van eigenaar. Ook als je iets speciaals zoekt zoals een oude hoeve, een gezellige chalet, een woonboot, een loods of een magazijn, moet je hier zeker even rondkijken. Misschien is het vandaag jouw lucky day. Ook als je uitkijkt naar leuk vakantiehuisje, of als je voor langere tijd naar het buitenland trekt, is het een goed idee om door het aanbod in deze rubriek te bladeren. Wist je trouwens dat je je zoekopdrachten altijd kan bewaren? Zo krijg je automatisch een mailtje als we nieuwe zoekertjes voor je vinden. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Een vakantiehuis kopen? Ga niet over een nacht ijs.
Ongetwijfeld kijk je mee uit naar de vakantie deze zomer. Misschien geraak je wel verknocht aan je vakantiebestemming en vind je er een droom van een vakantiehuis. Laat jouw droom niet tot aan diggelen slaan en wees voorbereid vooraleer die geweldige vakantiewoning aan onze Belgische kust, de Ardennen of het buitenland te kopen.
Vakantiehuis kopen? Vakantiewoning / tweede huis te koop aangeboden.
U wilt immers beslagen ten ijs komen dus met deze nuttige informatie kunt u uw voordeel doen. Heeft u vragen en u wilt liever telefonisch contact? Belt u ons dan op 0546-570983 of vul het contactformulier in. recreatiewoning.nl 2005 2018 Sitemap Disclaimer Algemene voorwaarden Linkpartners Blog Vakantiehuis huren Vakantiehuis kopen.
Te Koop MAISONS CHALETS D'ARDENNES.'
Maisons chalets d'Ardennes' biedt u deze chalet voor, gelegen te Noiseux op 10 min Van Durbuy en Marche-en-Famenne. De woning is hellemaal gelijkvloers uitgerust en beschikt over grote volumes, met onder meer 110m bewoonbare oppervlakte zonder de bergruimtes en de garage.
Error Title.
Error Title.
Vakantiewoning in België kopen? Bekijk het actuele aanbod.
Vakantiewoning in België kopen. Ben je op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan is een vakantiewoning in België perfect! In België kun je genieten van de zee, het strand of de prachtige natuur in de Ardennen. De bourgondische cultuur van onze zuiderburen spreekt ons als jaren aan. Nu is het dé moment om te investeren in een vakantiewoning in België. Een tweede verblijf aan de Belgische kust of de Ardennen? U wilt graag een tweede verblijf dicht bij huis? Dan is een vakantiehuis in België een prima oplossing!

Contacteer ons