Meer resultaten voor te koop in knokke appartementen

te koop in knokke appartementen
 
Verkoop vastgoed te koop Agence Het Zoute Knokke-Heist.
Villa Knokke Ref. Te koop: Exclusieve eigendom in natuurgebied op de rand van Knokke. Appartement Knokke-Zoute Ref. Te koop: Instapklaar appartement aan de minigolf in Knokke het Zoute. Appartement Knokke Ref. Te koop: 1 slaapkamer appartement in het Nieuwbouwproject Duinenwater.
Appartement te koop Knokke Liv Immo.
Appartement te koop Knokke. Het aanbod van al dan niet te renoveren panden in herverkoop spreidt zich uit van Duinbergen, over Knokke tot Het Zoute. Met een doorgedreven vorm van prospectie zorgt Liv'Immo' hier voor een continue uitbreiding van ons goed gelegen aanbod binnen de verschillende prijsklasses.
IMMO DEVA VERKOOP VASTGOED TE KOOP KNOKKE-HEIST.
Instapklaar appartement, centraal gelegen op de Lippenslaan in Knokke. Zeer zonnig en ruim gelijkvloers hoekapp. met tuin, gelegen op enkele stappen van de zeedijk. tot aankoop van ruime garagebox voor een auto in het gebouw. Nieuwe cottage 3gevel villa west oriƫntatie aan de rand van Knokke. Parkings te koop op de Paul Parmentierlaan vlakbij de Lippenslaan.
Appartementen te koop in Knokke-Heist Dewaele.
Kijk dan zeker eens tussen de woningen die Dewaele te koop aanbiedt. Wist je trouwens dat je in Knokke-Heist geen gemeentebelasting moet betalen? Dit en nog meer weetjes kun je lezen in ons blogartikel! Bovendien hebben wij ook een groot aanbod in andere kuststeden, zoals appartementen in Oostende, appartementen in Koksijde en appartementen in Westende.

Contacteer ons